Hvorfor er galveston-vand brunt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er galveston-vand brunt?
Hvorfor er galveston-vand brunt?
Anonim

Det brune vand har intet med forurening at gøre. Det er simpelthen på grund af den måde, jorden blev bygget på. Mange giver Golfens olieudslip skylden, men det er længe blevet renset op fra vandet. Vandet var også brunt længe før udslippet skete.

Hvorfor er Texas-kysten vandbrun?

“Generelt er vandet typisk brunt i og omkring Galveston Bay. Dette er på grund af ting som suspenderet sediment og andre materialer, der er suspenderet i vandet," siger Kristen Thyng, forskningsassistent ved Texas A&M University i Oceanography, til PaperCity. "Det brune vand er ikke usundt eller noget dårligt."

Er Galveston-vand sikkert at svømme i lige nu?

Eksponering for fækale bakterier kan forårsage sygdom såsom udslæt og hudirritation samt øjen-, øre- og luftvejsinfektioner. … Heldigvis er bakterieniveauer i Galveston Bay norm alt sikre til svømning.

Hvilken farve er vandet i Galveston, Texas?

Vi ved alle, at den Mexicanske Golf er brun. Indtil det ikke er. Enhver texaner ved, hvilken farve vandet i Galveston er: brunt, med en snert af sygeligt grønlig gul.

Hvorfor er Galveston vandblåt?

Som du måske ved eller måske ikke ved, strømmer Mississippi-floden lige ind i Galveston-bugten. Det er derfor, vandet er brunt og ikke knirkende blåt rent. … Med strømmen af Mississippi-floden afskåret fra Galveston Bay, begyndte vand fra andre steder at strømmei retning af Galveston, hvilket får den til at blive blå.

Anbefalede: