Er faste påkrævet til skjoldbruskkirteltest?

Indholdsfortegnelse:

Er faste påkrævet til skjoldbruskkirteltest?
Er faste påkrævet til skjoldbruskkirteltest?
Anonim

Er faste påkrævet til en skjoldbruskkirteltest? De fleste læger vil foreslå, at du ikke faster før din skjoldbruskkirtelfunktionstest. Forskning viser, at faste, især tidligt om morgenen, kan påvirke TSH-niveauer. En fastetest resulterer typisk i højere TSH-niveauer sammenlignet med en test udført om eftermiddagen.

Skal skjoldbruskkirteltest udføres på tom mave?

Det bedste tidspunkt på dagen at tage skjoldbruskkirtelmedicin er generelt når du vågner om morgenen og kan tage det på tom mave, ifølge ATA. Det er fordi mad kan påvirke den måde, hvorpå hormonet absorberes.

Hvor mange timers faste kræves der til skjoldbruskkirteltest?

Sædvanligvis skal der ikke følges særlige forholdsregler, herunder faste, før man tager en skjoldbruskkirteltest. Din patolog kan dog vejlede dig bedre. Hvis du f.eks. skal gennemgå nogle andre sundhedstests sammen med thyreoideahormonniveauer, kan du blive bedt om at faste i 8-10 timer.

Hvad er det bedste tidspunkt for skjoldbruskkirteltest?

Jeg anbefaler at få lavet dine skjoldbruskkirtelfunktionstest først om morgenen, at tage din medicin med dig og tage dem lige efter du har fået dine skjoldbruskkirtelfunktionstests for at sikre, at du få nøjagtige testresultater.

Påvirker faste skjoldbruskkirtlen?

Fasten har en indvirkning på skjoldbruskkirtlen. Da faste direkte påvirker stofskiftet og den måde, kroppen bruger energi på. Skjoldbruskkirtelhormonerfalde ved periodisk faste. Det forårsager et fald i thyreoideahormon T3 og en stigning i omvendt T3 (rT3).

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er definitionen af kvæggitter?
Læs mere

Hvad er definitionen af kvæggitter?

Et kvæggitter – også kendt som et lagernet i Australien; kvægvagt på amerikansk engelsk; køretøjspas, Texas gate eller aktiegab i det sydøstlige USA; og et kvægstop i New Zealand … Hvad er meningen med kvæggitter? : et sæt stænger placeret over et lavvandet hul, der bruges til at forhindre kvæg i at krydser en vej:

Kan du fryse maraschinokirsebær?
Læs mere

Kan du fryse maraschinokirsebær?

Svar: Der står "Når den er åbnet, skal du opbevare beholderen lukket på et køligt og tørt sted. Frys ikke." på etiketten af Luxardo Maraschino kirsebær. Hvorfor er maraschinokirsebær så dårlige for dig? Maraschino-kirsebær er kunstigt farvet med Red 40 for at gøre dem meget klare røde.

Skal du genposte fødselsdagshistorier på instagram?
Læs mere

Skal du genposte fødselsdagshistorier på instagram?

Det er en god idé at reposte fra dit feed - eller en andens - til din Story, både for dine personlige profiler og dine brandprofiler. Det er fordi det altid er en bedre idé at genindlægge i dit feed end at tage screenshots. Er det godt at genposte fødselsdagshistorier på Instagram?