Var ciri i cyberpunk?

Indholdsfortegnelse:

Var ciri i cyberpunk?
Var ciri i cyberpunk?
Anonim

Selv om det er en total tilfældighed, dukker Ciri op igen i spillet - dog i form af forsidestjernen på et retro-gamingmagasin fundet i Cyberpunks prolog for Corpo spillere. … Det kan dog godt tage et stykke tid, før vi finder ud af det, da selve Cyberpunk tydeligvis har en lang vej at gå.

Omtaler Ciri cyberpunk?

Cyberpunk 2077-spillere tror, de har fundet en ny reference til The Witcher 3's Ciri i Night City. … Nær afslutningen på Ger alts eventyr nævner Ciri at have været i en futuristisk by, mens han hoppede gennem verdener, hvilket satte gang i spekulationer fra spillere, der forventer, at Ciri optræder i CD Projekts nye spil.

Besøgte Ciri vores verden?

Wiki Targeted (Spil)

Earth er en af de verdener, der findes i multiverset. Ciri besøgte det få gange i forskellige tidsepoker. Hvis Jorden havde været menneskehedens vugge, blev den i sidste ende ødelagt af menneskers egne hænder (ifølge Avallac'h, som måske ikke havde et neutr alt synspunkt).

Er Ciri en Witcher?

For Cirilla er også en yderst dygtig hekser, arving til adskillige troner, den sidste bærer af det ældre blod, en mægtig Kilde udstyret med enestående magisk talent og Lady of Tid og rum. … I overensstemmelse med ældgammel heksetradition tog Ger alt Ciri med til Kaer Morhen, da hun kom i hans varetægt.

Hvem har Ger alt ligget med?

Faktisk sover Ger alt med 3troldkvinder (Coral, Corals lærling og en rejsende troldkvinde) i Season of Storms. Fringilla kender til Ger alts historie med Yen, men hun og Yen er ikke venner, så hun er ligeglad. Det er ikke klart, om Yen nogensinde lærer om Fringilla.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.