Hvad er schmidts fornavn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er schmidts fornavn?
Hvad er schmidts fornavn?
Anonim

Hans fornavn blev endelig afsløret i sæson 6's afsnit "San Diego", hvor han besluttede at bruge det igen for at fremme sin karriere i erhvervslivet. Det gjorde han foran Winston, som fort alte ham, at det var en meget dårlig idé, da det viser sig, at Schmidts navn er også Winston.

Hvad er Schmidts fulde navn?

Schmidt var et af de komiske højdepunkter i New Girl, og det var rart at se ham udvikle sig fra en udskældt kvindelig mand til en lykkeligt gift far i løbet af showet. At vide, at hans fulde navn er Winston St Marie Schmidt er bare prikken over i'et.

Hvad er trænerens rigtige navn?

Coach, rigtige navn Ernie Tagliaboo, er en birolle i FOX-komedien New Girl. Han er portrætteret af Damon Wayans Jr.

Hvad er Smithys fornavn New Girl?

Det har kun taget seks sæsoner, men det største mysterium i New Girls historie er endelig blevet afsløret: Schmidts fornavn. Winston. Nej seriøst. Det er Winston Schmidt.

Lærer vi nogensinde Schmidts navn?

Hans fornavn blev endelig afsløret i sæson 6's afsnit "San Diego", hvor han besluttede at bruge det igen for at fremme sin karriere i erhvervslivet. Det gjorde han foran Winston, som fort alte ham, at det var en meget dårlig idé, da det viser sig, at Schmidts navn også er Winston.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.