Er efterfulgt af ental eller flertal?

Indholdsfortegnelse:

Er efterfulgt af ental eller flertal?
Er efterfulgt af ental eller flertal?
Anonim

Vi bruger gør og er med tredje person ental stedord (han, hun, det) og med entalsnavneord. Vi bruger gør og er med andre personlige stedord (du, vi de) og med substantiveformer i flertal. For verbet være, har vi brug for er eller er som spørgsmålsord. Studer denne telefonsamtale.

Er efterfulgt af verbum i ental eller flertal?

Da 'gør' er en form for ordet 'Gør', bruges det til at betyde præcis det samme. Det bruges dog med entalsnavneord i nutid (tredje person ental). For eksempel: Manden arbejder her. Det bruges kun sammen med pronominer 'Han', 'Hun' og 'Det'.

KAN THE efterfulgt af flertal?

Af denne grund omtales den også som en bestemt artikel, og a/an omtales som en ubestemt artikel. Den bestemte artikel, the, bruges før både entals- og flertalsnavne, når substantivet er specifikt.

Hvad er de 3 typer artikler?

Bestemte og ubestemte artikler (a, an, the) På engelsk er der tre artikler: a, an og the. Artikler bruges før navneord eller navneordækvivalenter og er en type adjektiv. Den bestemte artikel (den) bruges før et substantiv for at angive, at substantivets identitet er kendt af læseren.

Hvad er de 10 regler om emneudsagnsord?

Et subjekt, der består af substantiver, der er sammenføjet af og tager et subjekt i flertal, medmindre subjektets tilsigtede betydning er ental. Hunog jeg løber hver dag. Når et subjekt består af navneord forbundet med eller, stemmer verbet overens med det sidste navneord.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor laves mitutoyo-værktøjer?
Læs mere

Hvor laves mitutoyo-værktøjer?

Mitutoyo er en japansk virksomhed. Nogle af deres værktøjer er lavet i Brazil, men alle caliper-produkter er lavet i Japan. Er Mitutoyo lavet i Brasilien? Mitutoyo har annonceret på sin japanske hjemmeside lukningen af sin Suzano, San Paulo, Brazil fabrik som en del af Mitutoyo Sul Americana Ltda.

Er kasarani en valgkreds?
Læs mere

Er kasarani en valgkreds?

Kasarani valgkreds er en valgkreds i Kenya. Det er en af sytten valgkredse i Nairobi County. Hele valgkredsen ligger i Nairobi County og har et areal på 135,33 km². Er Roysambu en valgkreds? Roysambu er en valgkreds i Kenya. Det er en af sytten valgkredse i Nairobi County.

Hvor højt flyve kan flyve?
Læs mere

Hvor højt flyve kan flyve?

Mens de fleste kommercielle fly flyver i 30.000 til 36.000 fod, er deres respektive certificerede maksimale højde typisk lidt højere. De fleste kommercielle fly har en certificeret maksimal højde på ca. 40.000 til 45.000 fod. Hvor højt flyver fluer norm alt?