Hvad gjorde jeff azoff?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gjorde jeff azoff?
Hvad gjorde jeff azoff?
Anonim

Før han lancerede et firma med sin søn, var han formand og administrerende direktør for Azoff MSG Entertainment. Før det fungerede han som CEO for Ticketmaster Entertainment, var administrerende formand for Live Nation Entertainment og var CEO for Front Line Management. … Jeffs mor, Shelli Azoff, er også en Hollywood-power player.

Hvad laver Jeff Azoff?

Jeff Azoff, 34, er en virksomhedsleder og partner for Full Stop Management. Azoffs far er musikunderholdningschef Irving Azoff, som blev kåret til Billboards mest magtfulde person i musikindustrien i 2012.

Findede Harry Styles sin manager Jeff?

The One Direction-sangeren har officielt skilt sig fra sit mangeårige ledelsesteam, Modest Management, og har skrevet under med CAA's Jeffrey Azoff, søn af industriveteranen Irving Azoff. Modest bekræftede flytningen i en erklæring til Billboard. Vi ønsker Harry det bedste.

Standte Harry Styles Jeffs bryllup?

Harry Styles

Sangeren for nylig forestod brylluppet for hans manager Jeffrey Azoff og hustru Glenne Christiaansen på San Ysidro Ranch i Montecito, Californien. Med kun 16 fremmødte gæster sprang Harry den formelle påklædning over og valgte på hysterisk vis en badekåbe til at udføre ceremonien.

Er Jeff stadig Harrys manager?

Den 1. februar 2016 blev det bekræftet, at Harry var skilt fra det tidligere ledelsesteam Modest Management og JeffAzoff ville blive hans manager. Harry med Jeff og Glenne Azoff i 2015.

Anbefalede: