Hvor er brystskjoldet på et menneske?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er brystskjoldet på et menneske?
Hvor er brystskjoldet på et menneske?
Anonim

Krystet eller thorax (ordet er afledt gennem latin fra det græske ord θώραξ, som betyder brystplade), er en anatomisk del af menneskekroppen. Den er placeret mellem halsen og maven.

Hvor er brystpladen?

en plade modsat chuckenden af en brystboremaskine, som operatørens bryst er placeret imod.

Hvad gør en brynje?

Som du måske ved, er en brystplade et stykke rideudstyr, bruges til at forhindre, at sadlen eller selen på en hest glider tilbage. Det sikrer ikke kun sadlen, men tillader stadig en hests store skulder at bevæge sig og giver rytteren noget at holde fast i. Nogle gange har heste brug for dem specifikt til et job, de udfører.

Hvor er brystområdet?

Brystet er delen af kroppen mellem din hals og din mave. Det inkluderer ribben og brystben. Inde i dit bryst er der flere organer, herunder hjertet, lungerne og spiserøret. Lungehinden, et stort tyndt stykke væv, beklæder indersiden af brysthulen.

Hvorfor bar soldater en brynje?

I en romersk soldats rustning tjente brystskjoldet som beskyttelse for nogle af de vigtigste dele af kroppen. … Derfor, hvis en soldat ikke bar sin brynje, var han sårbar over for et angreb, der kunne resultere i øjeblikkelig død.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.