Hvornår blev bursa malaysia etableret?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev bursa malaysia etableret?
Hvornår blev bursa malaysia etableret?
Anonim

Bursa Malaysia er børsen i Malaysia. Det er baseret i Kuala Lumpur og tidligere kendt som Kuala Lumpur-børsen. Det giver en fuld integration af transaktioner og tilbyder en bred vifte af valutaveksling og relaterede tjenester, herunder handel, afvikling, clearing og opsparingstjenester.

Hvornår blev Bursa Malaysia etableret og børsnoteret?

Bursa Malaysia er et børsholdingselskab stiftet i 1976 og børsnoteret i 2005.

Hvad er det tidligere navn på Bursa Malaysia?

Kuala Lumpur Stock Exchange blev en demutualiseret børs og blev omdøbt til Bursa Malaysia i 2004.

Hvem ejer Bursa?

Bursa Malaysia Derivatives Berhad (BMD), tidligere kendt som Malaysia Derivatives Exchange Berhad (MDEX), er et helejet datterselskab af Bursa Malaysia Berhad, som leverer, driver og vedligeholder en udveksling af futures og optioner.

Hvem regulerer Bursa Malaysia?

Værdipapirkommissionen, som er det regulatoriske tilsynsorgan, fører tilsyn med og overvåger Bursa Malaysia med hensyn til dets notering, handel, clearing, afvikling og depositaroperationer for at sikre, at Bursa Malaysia udfører sine regulatoriske opgaver og forpligtelser på en effektiv måde.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder ordet askest?
Læs mere

Hvad betyder ordet askest?

(ˈæʃɪ) adjektivOrdformer: ashier eller ashiest. af en bleg grålig farve; askegrå. bestående af, dækket af eller ligner aske. Hvad er meningen med Ashiest? Definition af 'ashiest' 1. af en bleg grålig farve; askegrå. 2. bestående af, dækket af eller ligner aske.

Bruger sejlere kronometer?
Læs mere

Bruger sejlere kronometer?

Mens elektroniske GPS-systemer for det meste har erstattet marinekronometeret marinekronometer Marinekronometre er de mest nøjagtige bærbare mekaniske ure, der nogensinde er lavet, og opnår en præcision på omkring 0,1 sekund pr. dag eller mindre end et minut pr.

Er komposterede blade sure?
Læs mere

Er komposterede blade sure?

Når komposten er færdig og klar til brug, har den en pH på mellem 6-8. Efterhånden som den henfalder, ændres kompostens pH-værdi, hvilket betyder, at området på ethvert tidspunkt i processen vil variere. De fleste planter trives i en neutral pH på omkring 7, men nogle kan lide det mere surt eller basisk.