Kan jeg få en blodprøve på solihull hospital?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg få en blodprøve på solihull hospital?
Kan jeg få en blodprøve på solihull hospital?
Anonim

Solihull Hospitals ambulatorium For alle blodprøver bedes du gå til blodstuen, som ligger overfor hovedambulatoriet via hovedindgangen. For yderligere information vedrørende flebotomi og laboratoriemedicintjenesterne, besøg venligst webstedet på www.heftpathology.com.

Er Asda-blodtagning åben?

Bemærk venligst, at ikke længere er en blodig, der tager imod tjeneste hos ASDA, Monks Cross. Mandag til fredag kl. 8.00 til 17.00.

Kan jeg få en blodprøve på NHS?

Hvis du er kvalificeret, NHS He alth Check er gratis, inklusive eventuelle opfølgende tests og aftaler. Private sundhedsudbydere tilbyder de tilgængelige tests på NHS He alth Check, men du skal betale.

Hvad er Solihull Hospital specialiseret i?

Vi er et region alt center for kræft, traumer, nyredialyse, forbrændinger og plastik, HIV og AIDS samt åndedrætssygdomme som cystisk fibrose. Vi har også ekspertise i for tidlig babypleje, knoglemarvstransplantationer og thoraxkirurgi og har det største solide organtransplantationsprogram i Europa.

Hvilken tillid er Solihull Hospital?

University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust | Solihull Hospital.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "