Har du brugt sætning?

Indholdsfortegnelse:

Har du brugt sætning?
Har du brugt sætning?
Anonim

Hvornår skal bruges har været i sætninger Han har arbejdet rigtig hårdt. Tirsdag har været rigtig trættende for mig. Der har været en del forvirring angående bryllup. Hun har læst meget.

Har været brugt i sætning?

Brug af "Har været & har været"

'Har været' og 'har været' foreslå en handling, der startede i fortiden, men fortsætter i nutiden. Når vi taler om nutiden: Hvis emnet for en sætning er Jeg – Du – Vi – De eller et flertalsnavn (biler, fugle, børn) bruger vi 'har været'.

Hvad har været i grammatik?

1 Svar. "Har været" og "har været" er begge i nutid. "Har været" bruges i tredje person ental og "har været" bruges til første- og anden person ental og alle flertalsformer. Perfektum nutid refererer til en handling, der begyndte på et eller andet tidspunkt i fortiden og stadig er i gang.

Har været eller havde været?

“Havde been” bruges til at betyde, at noget er sket tidligere og allerede er afsluttet. "Har været" og "har været" bruges til at betyde, at noget begyndte i fortiden og har varet ind i nutiden.

Var brugt blevet brugt?

Forskellen mellem "har været" og "var" er, at "har været" bruges i nuværende perfektum kontinuert tid, mens "var" bruges i fortiden kontinuert anspændt. De bruges til to forskelligetider og for to forskellige tider, nutid og fortid. "Har været" bruges til den nuværende perfekte kontinuerlige tid.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .