Skal jeg fjerne installshield?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg fjerne installshield?
Skal jeg fjerne installshield?
Anonim

Kan jeg slette InstallShield-installationsoplysninger? Svaret er ja, du kan slette mappen manuelt, men skal du virkelig slette mappen? Svaret er no. Sletning af InstallShield-installationsoplysninger fjerner muligheden for at afinstallere programmet ved hjælp af Tilføj/fjern programmer Windows.

Har du brug for InstallShield?

InstallShield fungerer som en baggrundsproces på din computer og starter automatisk ved opstart. Hjælpeprogrammet er valgfrit, og du kan deaktivere det fra at starte automatisk, hvis det ønskes.

Hvad bruges InstallShield til?

InstallShield er et proprietært softwareværktøj til oprettelse af installationsprogrammer eller softwarepakker. InstallShield bruges primært til at installere software til Microsoft Windows desktop- og serverplatforme, selvom det også kan bruges til at administrere softwareapplikationer og pakker på en række håndholdte og mobile enheder.

Hvordan afinstallerer jeg InstallShield?

Sådan afinstallerer du " Install Shield Wizard"

  1. Klik på Windows Startmenu-knappen og vælg "Kontrolpanel". …
  2. Klik på "Programmer og funktioner". …
  3. Vælg programmet Install Shield Wizard, og klik på knappen "Afinstaller".

Hvor er InstallShield installeret?

Det er op til dig. Typisk installeres tilføjelser pr. maskine til programmetFilmappe. Og tilføjelser pr. bruger installeres til brugerens profilmapper (AppData). Se Angiv, hvor løsningen skal installeres på brugerens computer for at få flere oplysninger.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .