On the wonk mening?

Indholdsfortegnelse:

On the wonk mening?
On the wonk mening?
Anonim

Substantivet wonk er en uformel måde at henvise til en alt for flittig person. Wonk er lige så nedsættende som ord som "dweeb" eller "nørd", og det antyder en person, der er kedeligt fokuseret på arbejde eller skole - som din store fysikven "the science wonk." Ekstreme fans af politik kaldes sommetider politiske wonks.

Hvad betyder wonk Storbritannien?

wonk på britisk engelsk

(wɒŋk) substantiv. uformelt . en person, der er obsessivt interesseret i et bestemt emne.

Hvad er en wonk person?

Dictionary.com siger, at et "wonk" er "en studerende, der bruger meget tid på at studere og har lidt eller intet soci alt liv; grind” (som i Safire); eller "en dum, kedelig eller uattraktiv person"; eller "en person, der studerer et emne eller emne på en overdrevent ihærdig og grundig måde."

Er Wonked et ord?

navneord Slang. en studerende, der bruger meget tid på at studere og har lidt eller intet soci alt liv; male. en dum, kedelig eller uattraktiv person.

Hvad vil det sige at være en politik-wonk?

navneord. politik, uformelt i USA. en person, der studerer eller laver politiske politikker, især en der har en stærk entusiasme for tekniske detaljer. Han har ry for at være en politik-wonk.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er cpf liv udbetaling for livet?
Læs mere

Er cpf liv udbetaling for livet?

Under CPF Lifelong Income for the Elderly (CPF LIFE), en livrenteordning, kan du modtage månedlige udbetalinger, så længe du lever. Den resterende opsparing på din særlige og almindelige konto, efter at du har sat pensionsbeløbet til side på din pensionskonto, kan hæves når som helst fra 55 år.

Hvad er den otteogtyvende ændring?
Læs mere

Hvad er den otteogtyvende ændring?

Overdreven kaution skal ikke kræves, ej heller overdreven bøder, eller grusomme og usædvanlige straffe pålagt. Hvad er de 21 ændringer? Enogtyvende ændring, ændring (1933) til USA's forfatning, der officielt ophævede føderale forbud, som var blevet vedtaget gennem det attende ændringsforslag, vedtaget i 1919.

Hvis tryllestav får Harry?
Læs mere

Hvis tryllestav får Harry?

Harry fik sin tryllestav fra Ollivander Ollivander Ollivanders var en tryllestavsbutik grundlagt i 382 B.C. Beliggende i Diagon Alley South Side i London, England, var den ejet af Ollivander-familien, bredt anerkendt for at være de bedste tryllestavsmagere i Storbritannien.