Hvornår var Gordon Brown finansminister?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var Gordon Brown finansminister?
Hvornår var Gordon Brown finansminister?
Anonim

James Gordon Brown HonFRSE (født 20. februar 1951) er en britisk politiker, der tjente som premierminister i Det Forenede Kongerige og leder af Labour Party fra 2007 til 2010. Han fungerede som finansminister i Blair-regeringen fra 1997 til 2007.

Hvem var finansminister fra 1990 til 1993?

Norman Stewart Hughson Lamont, Baron Lamont af Lerwick, PC (født 8. maj 1942), er en britisk politiker og tidligere konservativ MP for Kingston-upon-Thames. Han er bedst kendt for sin periode, hvor han tjente som finansminister fra 1990 til 1993. Han blev skabt som en ligemand i livet i 1998.

Hvem tjente længst som finanskansler?

FinanspolitikMåske som et resultat, valgte Tony Blair at beholde ham i samme position gennem sine ti år som premierminister; gør Brown til en usædvanlig dominerende skikkelse og den længst siddende kansler siden reformloven af 1832.

Hvor længe var Tony Blairs premierminister?

Anthony Charles Lynton Blair (født 6. maj 1953) er en britisk politiker, der tjente som premierminister i Storbritannien fra 1997 til 2007 og leder af Labour Party fra 1994 til 2007.

Hvem er den ældste britiske premierminister?

Den ældste premierminister, der generelt blev udnævnt, og den ældste til at vinde et almindeligt valg, var William Ewart Gladstone, der blev født den 29. december 1809 og udnævnt tilsidste gang den 15. august 1892 i en alder af 82 år, 7 måneder og 3 dage efter det års almindelige valg.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har det nogensinde sneet i modesto ca?
Læs mere

Har det nogensinde sneet i modesto ca?

Den største snedybde på noget tidspunkt i rekordperioden i Modesto var 1 tomme optaget den 21. januar 1962. Der er målbart snefald over dette område kun cirka en gang hvert 10.-20. år eller deromkring. Det største 1-dags snefald, der er registreret i Modesto, var 1,5 tommer registreret den 21.

Skal jeg flytte til Moreno Valley?
Læs mere

Skal jeg flytte til Moreno Valley?

Moreno Valley er et perfekt sted for folk fra alle samfundslag i livet. Der er restauranter, parker, indkøbscentre og skoler over alt i byen. Der er lave kriminalitetsrater og lave trafikrater. Moreno Valley er et vidunderligt sted at besøge og leve generelt.

Er intradag handel tilladt i islam?
Læs mere

Er intradag handel tilladt i islam?

Marginhandel, dagshandel, optioner og futures anses for at være forbudt af sharia af "flertallet af islamiske lærde" (ifølge Faleel Jamaldeen). Er aktiehandel haram i islam? Handel med aktier halal eller haram? Aktierne er af en virksomhed, der ikke beskæftiger sig med et produkt/tjenester, som er haram.