Hvordan fungerer konvojer diplomati?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer konvojer diplomati?
Hvordan fungerer konvojer diplomati?
Anonim

Konvojering er en handling, som Flåder kan udføre. En flåde kan konvojere en hær, der støder op til den, til et andet landrum, der støder op til flåden. … I modsætning til en støtte bliver konvojer ikke forstyrret, hvis en enhed forsøger at bevæge sig ind på konvoyerens territorium, de bliver kun forstyrret, hvis flåden forskydes.

Hvad betyder konvoj i diplomati?

Et af de mere populære træk i Diplomacy er konvojen, som bruger en flåde til at transportere en hær over et eller flere hav-/havområder. Konvojens største fordel er, at hæren kan flytte mere end én plads på en sæson.

Tæller konvoj som støttediplomati?

Ingen stand off. En konvoj giver styrke 1 til hæren, der bevæger sig til sin destination. Så en flåde, der støtter en flåde til en destination, kommer over en hær (uden støtte), der bliver konvojeret til den samme destination.

Hvordan flytter flåder diplomati?

En flåde i en kystprovins kan kun beordres til at flytte til en tilstødende kystprovins, hvis den er tilstødende langs kysten (som om flåden bevægede sig ned langs kysten). For eksempel kan en flåde i Rom i diagram 3 beordres til at flytte fra Rom til Toscana eller til Napoli (eller til Det Tyrrhenske Hav).

Hvad sker der, hvis en konvoj bliver angrebet diplomati?

A konvoj kører stadig videre, selv, hvis konvojenheden bliver angrebet. Den stoppes kun, hvis konvojeringsenheden rent faktisk er forskudt fraprovins, den har i øjeblikket.

Anbefalede: