Når nummeret er blokeret på iphone?

Indholdsfortegnelse:

Når nummeret er blokeret på iphone?
Når nummeret er blokeret på iphone?
Anonim

Når du blokerer et nummer på din iPhone, vil den blokerede opkalder blive sendt direkte til din telefonsvarer - dette er i øvrigt deres eneste fingerpeg om, at de er blevet blokeret. Personen kan stadig efterlade en telefonsvarer, men den vises ikke sammen med dine almindelige beskeder.

Hvordan ved du, om nogen har blokeret dit nummer på iPhone?

Hvis du bliver blokeret af nogen, dine opkald går direkte til voicemail, og dine voicemail-beskeder vil med det samme gå til 'blokerede' sektionen. Den anden person vil ikke modtage dine opkald, vil ikke få besked om, at du har ringet, og vil ikke se et badge for din telefonsvarer.

Hvad sker der, når en opkalder blokeres på iPhone?

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontakt,, kan de stadig efterlade en telefonsvarer, men du vil ikke modtage en notifikation. Beskeder, der sendes eller modtages, bliver ikke leveret. Kontakten vil heller ikke modtage en meddelelse om, at opkaldet eller beskeden blev blokeret. … Du kan også aktivere indstillinger for at blokere spam-telefonopkald.

Kan du se, om nogen har blokeret dine sms'er?

Hvis en Android-bruger har blokeret dig, siger Lavelle, "dine tekstbeskeder vil gå igennem som norm alt; de bliver bare ikke leveret til Android-brugeren." Det er det samme som en iPhone, men uden den "leverede" notifikation (eller mangel på samme) for at give dig et fingerpeg.

Hvad sker der, når nogen blokerer dit nummer?

Hvis du ringer til en person, der har blokeret dit nummer, får du ikkeenhver form for meddelelse om det. Ringetone/voicemail-mønsteret vil dog ikke opføre sig norm alt. … Du får et ring, og gå derefter direkte til voicemail. Du kan frit efterlade en telefonsvarer, selvom den ikke går direkte til modtagerens indbakke.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .