Kunne dan duryea spille klaver?

Indholdsfortegnelse:

Kunne dan duryea spille klaver?
Kunne dan duryea spille klaver?
Anonim

Scenen på det første billede viser baren, hvor Marty (det er Dan!) spiller klaver. Dette er vist i de første par scener af filmen. Det andet billede er sættet af June Vincents stue forberedt til filmens finale.

Spillede Bruce Bennett klaver?

Bennett spiller virkelig klaver selv, hvilket er en større overraskelse end at se Dan Duryea spille i en af sine krimi. Nogle af de Hollywood-skuespillere vidste helt sikkert, hvordan de skulle lade rive på tastaturet.

Hvad skete der med Dan Duryea?

Den 7. juni 1968 døde Duryea af kræft i en alder af 61. New York Times noterede sigende, at en "hæl med sexappeal" var gået bort. Hans rester er begravet i Forest Lawn - Hollywood Hills Cemetery i Los Angeles.

Er Peter Duryea i familie med Dan Duryea?

Peter Duryea (14. juli 1939 – 24. marts 2013) var en amerikansk skuespiller. … Hans far, Dan Duryea, var også skuespiller. Peter Duryea var leder af et non-profit samfund kaldet Guiding Hands Recreation Society, som var vært for et fredeligt tilflugtssted kaldet Tipi Camp, beliggende i West Kootenay-området i British Columbia, Canada.

Hvor mange film lavede Audie Murphy og Dan Duryea sammen?

Audie Murphy og Dan Duryea lavede to andre film, hvor de begge medvirkede, Ride Clear of Diablo (1954) og Six Black Horses (1962).

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.