Slutte intet spil intet liv?

Indholdsfortegnelse:

Slutte intet spil intet liv?
Slutte intet spil intet liv?
Anonim

Animen No Game No Life sendte sin første sæson i 2014, og endte på en stor cliffhanger. Selvfølgelig råbte fans af showet efter en anden sæson af anime-serien. Nu seks år senere er der stadig ikke udgivet en ny sæson.

Hvad sker der i slutningen af No Game No Life?

Plotresumé

Sora og Shiro er ramt af Izunas fulde kraft, men lige da hun tror, hun endelig har vundet, falder hun i deres ultimative fælde og bliver besejret af ingen ringere end Stephanie. Således vinder Imanity spillet.

Er der en sæson 2 til No Game No Life?

Selv om den stadig er ret populær, især i sin originale lette romanform, fik No Game No Life's anime kun én sæson. Årsagen til dette har sandsynligvis intet at gøre med dets popularitet og stammer i stedet fra mangel på kildemateriale til at fortsætte showet.

Er Tet en dreng eller pige?

Han bærer en rød hættetrøje med en chartreuse-skjorte og typiske blå shorts, hvilket understreger det faktum, at han kun er en dreng. Tet ser ud til at have alle symbolerne fra et sæt kort på sig (den sidste farve, køller, er trykt med gult på hans hat).

Er Sora og shiro blodbeslægtet?

Sora og Shiro er stedsøskende, hvilket betyder, at Soras far giftede sig med Shiros mor. Efter brylluppet boede hans familie sammen, og det var da han mødte Shiro. … Sora nævnte, at "dem, der blev kaldt deres forældre, ikke længere var til stede,"antyder, at deres forældre har forladt dem.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er countryish et ord?
Læs mere

Er countryish et ord?

(musik) Har karakteristik af countrymusik. Hvad er countryish? countryish på britisk engelsk (ˈkʌntrɪɪʃ) adjektiv. ligner det, der typisk findes på landet . musik . ligner det, der er typisk for countrymusik. Er godt et ord?

Hvad betyder klima?
Læs mere

Hvad betyder klima?

Klima er det langsigtede vejrmønster i et område, typisk i gennemsnit over en periode på 30 år. Mere stringent er det middelværdien og variabiliteten af meteorologiske variabler over en tid, der spænder fra måneder til millioner af år. Hvad er den nemme definition af klima?

Hvor er siden ond?
Læs mere

Hvor er siden ond?

New York City, U.S. Simon John Ritchie (10. maj 1957 – 2. februar 1979), professionelt kendt som Sid Vicious, var en engelsk musiker bedst kendt som bassist for Engelsk punkrockband Sex Pistols. Hvad skete der med Sid Vicious? Til New York City Police Department og Medical Examiner's Office var han John Simon Ritchie, en 22-årig englænder, der er tilt alt for mord, men nu død af en overdosis heroin i en lejlighed i Greenwich Village.