Har eukaryoter polycistronisk mrna?

Indholdsfortegnelse:

Har eukaryoter polycistronisk mrna?
Har eukaryoter polycistronisk mrna?
Anonim

Men polycistroniske mRNA'er er kendt for at eksistere i eukaryote vira [5], og derfor skal det eukaryote translationelle maskineri have måder at håndtere dem på.

Er polycistronisk mRNA i eukaryoter eller prokaryoter?

Fuld transkription

Polycistronisk mRNA er mRNA, der koder for flere forskellige proteinprodukter. Generelt findes polycistronisk mRNA i prokaryoter.

Er eukaryotisk mRNA polycistronisk eller monocistronisk?

Eukaryot mRNA-molekyle er monocistronic, da det kun indeholder den kodende sekvens for et enkelt polypeptid. De prokaryote individer som bakterier og archaea har polycistronisk mRNA. Disse mRNA'er har transkripter af flere gener fra en bestemt metabolisk proces.

Er der polycistroniske gener i eukaryoter?

Tallige tilfælde af polycistronisk transkription i eukaryoter, fra protister til chordater, er blevet rapporteret. Disse kan opdeles i to brede typer. Dicistroniske transkriptionsenheder specificerer et messenger-RNA (mRNA), der koder for to separate gener, som transporteres til cytoplasmaet og oversættes i den form.

Hvorfor er eukaryot mRNA ikke polycistronisk?

Eukaryote mRNA'er er generelt kortere end bakterie-mRNA'er og indeholder derfor ikke tilstrækkelig information til at kode for yderligere polypeptider. O Eukaryoter har mere komplekse translationelle maskineri end bakterier, der også er mindreeffektiv til at starte oversættelse.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har det nogensinde sneet i modesto ca?
Læs mere

Har det nogensinde sneet i modesto ca?

Den største snedybde på noget tidspunkt i rekordperioden i Modesto var 1 tomme optaget den 21. januar 1962. Der er målbart snefald over dette område kun cirka en gang hvert 10.-20. år eller deromkring. Det største 1-dags snefald, der er registreret i Modesto, var 1,5 tommer registreret den 21.

Skal jeg flytte til Moreno Valley?
Læs mere

Skal jeg flytte til Moreno Valley?

Moreno Valley er et perfekt sted for folk fra alle samfundslag i livet. Der er restauranter, parker, indkøbscentre og skoler over alt i byen. Der er lave kriminalitetsrater og lave trafikrater. Moreno Valley er et vidunderligt sted at besøge og leve generelt.

Er intradag handel tilladt i islam?
Læs mere

Er intradag handel tilladt i islam?

Marginhandel, dagshandel, optioner og futures anses for at være forbudt af sharia af "flertallet af islamiske lærde" (ifølge Faleel Jamaldeen). Er aktiehandel haram i islam? Handel med aktier halal eller haram? Aktierne er af en virksomhed, der ikke beskæftiger sig med et produkt/tjenester, som er haram.