Kan du køre Wilmot Pass?

Indholdsfortegnelse:

Kan du køre Wilmot Pass?
Kan du køre Wilmot Pass?
Anonim

Dette betyder der er ingen vej, som du selv kan køre. Så hvordan kommer du dertil? Den første køretur er til Manapouri besøgscenter, du går derefter ombord på en båd, der krydser Lake Manapouri til West Arm, derefter en bustur over Wilmot Pass ned i Deep Cove. Deep Cove er havnen, hvor alle både sejler og returnerer.

Kan du tage din egen båd til Doubtful Sound?

Bådadgang

For at få adgang til Doubtful Sound, trailerbåde kan prammes over Lake Manapouri til West Arm og køre over Wilmot Pass til Doubtful Sound (kontakt Real Rejser til prambooking). Der er et gebyr for at bruge Wilmot Pass Road (kontakt Fiordland National Park Visitor Center for detaljer).

Hvordan kommer jeg til Deep Cove NZ?

For at komme til Deep Cove skal du rejse med båd over Lake Manapouri og derefter med køretøj ad landevej over Wilmot Pass. Tracknet er i stand til at levere din transport, hvis du har brug for at komme til Deep Cove Hostel. For yderligere information om Deep Cove hostel, besøg venligst Deep Cove Hostels hjemmeside.

Hvordan kommer jeg fra Manapouri til Te Anau?

Den hurtigste måde at komme fra Manapouri til Te Anau på er til taxa. At tage denne mulighed vil koste $90 - $110 og tager 16 min. Hvor langt er der fra Manapouri til Te Anau? Afstanden mellem Manapouri og Te Anau er 19 km.

Hvad kan man lave i Te Anau om natten?

10 grunde til at overnatte i Te Anau

  • Tilsætter virkelig pris på Milford Sound. …
  • Såvel som tvivlsom lyd. …
  • At tackle en vandresti. …
  • At se glødorme blinke. …
  • At spotte sjældne fugle. …
  • At udforske søerne. …
  • At være vidne til Fiordland fra himlen. …
  • At spille en af verdens mest naturskønne golfbaner.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .