Hvorfor døde maty ezraty?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor døde maty ezraty?
Hvorfor døde maty ezraty?
Anonim

Hun var 55. Hendes partner, Chuck Miller, sagde på sin Facebook-side, at hun døde uventet, og at årsagen var ukendt. Fru

Hvad skete der med Maty Ezraty?

Maty Ezraty, medstifter af YogaWorks, som hjalp med at sprede yogapraksis i Los Angeles og i hele landet, døde i denne uge, mens han besøgte Tokyo. Hun var 55 år gammel. … Hun var en Ashtanga-lærer, men hun var virkelig en yogalærer. Hun trænede også i Iyengar og ville gerne undervise alle slags mennesker.”

Fik Maty ezraty et hjerteanfald?

Yogalegenden Maty Ezraty er pludselig begået af et tilsyneladende hjerteanfald. Jeg havde fornøjelsen af at øve mig i hendes klasser og workshops for mange år siden.

Hvad skete der med YogaWorks?

Som en del af omstruktureringen har YogaWorks lukket sine studier permanent, men det vil fortsætte med at fungere ved at tilbyde digit alt indhold og livestream-indhold og yogainstruktøruddannelse, meddelte virksomheden.

Hvem startede YogaWorks?

Ezraty co grundlagde YogaWorks i 1987 i et studie i Santa Monica, Californien, og udviklede det sammen med Mr. Miller, hendes partner i livet og i erhvervslivet. De hjalp med at flytte yoga ind i mainstream og tilbød mere end 120 klasser om ugen til mere end 700 studerende om dagen.

Anbefalede: