Var det en trepak?

Indholdsfortegnelse:

Var det en trepak?
Var det en trepak?
Anonim

Trepak eller tropak er en traditionel russisk og ukrainsk folkedans fra Slobozhan-regionen i Ukraine og Rusland, primært bosat af efterkommere af de zaporozhiske kosakker og bosættere fra det centrale Rusland og det sydlige Rusland. Dansen er en rask allegro i takt i en dur toneart.

Hvad er trepak?

: en brændende ukrainsk folkedans fremført af mænd og med den ben-slyngende prisiadka.

Hvad er formen på trepaken i Nøddeknækkeren?

Trepak er én dans fra et sæt danse fundet i Tchaikovskys Nøddeknækkeren, en ballet fra 1892. Det er en russisk dans med squat-kick og en energisk rytme. Instrumenteringen har en tamburin med strygere og træblæsere, der opliver rytmen og orkesterlyden.

Hvornår blev trepak komponeret?

Tchaikovsky komponerede denne ballet på russisk i 1892 lige før han rejste til sin succesfulde turné i USA.

Hvilken nøgle er trepak i?

Russian Dance 'Trepak' er skrevet i tonearten G Major.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vokser julestjerner hele året rundt?
Læs mere

Vokser julestjerner hele året rundt?

Julestjerner kan holdes år efter år, og de vil blomstre hvert år, hvis du giver dem ordentlig pleje. Når bladene begynder at gulne, eller når planten ikke længere ønskes som prydplante, skal du gradvist tilbageholde vandet. Hvordan holder du en julestjerne i live året rundt?

Vil du ikke her og der?
Læs mere

Vil du ikke her og der?

Hid og derhen betyder i mange forskellige retninger eller steder, og på en uorganiseret måde. Udtrykket hid og yon bruges nogle gange også. Flygtninge løber her og der på jagt efter sikkerhed. Hvordan bruger du her og derhen i en sætning?

Er iinet noget godt?
Læs mere

Er iinet noget godt?

Hurtig dom. iiNet har nogle gode planer (inklusive Fetch TV-pakker), såvel som en af de bedre NBN-hastigheder i det australske bredbåndslandskab. Skjulte gebyrer og lave kundeservicescore har dog plaget internetudbyderen, lige siden de blev overtaget af TPG.