Hvordan afsløres gossip girl?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan afsløres gossip girl?
Hvordan afsløres gossip girl?
Anonim

Under seriefinalen blev det afsløret, at ingen ringere end Dan Humphrey (Penn Badgley), outsideren fra Brooklyn, der nærede en besættelse af "it girl" Serena van der Woodsen (Blake Lively), var - imod al logik og fornuft - Upper East Side dukkeføreren.

Hvordan fandt de ud af, at Dan var Gossip Girl?

Dan afslører i slutningen af serien, at han var Gossip Girl fra begyndelsen for en måde for ham at vinde Serena ved at skrive sig selv ind i Upper East Side, en opgave det lykkedes ham ved slutningen af serien. I finalen bliver Dan og Serena gift, omgivet af venner og familie.

Hvem var identiteten på Gossip Girl?

Selvom bloggen fungerer som en ramme gennem hele showet, afsløres bloggerens sande identitet ikke før Gossip Girls sidste afsnit. Teorierne florerede i årenes løb, indtil det til sidst blev afsløret, at på trods af at være blevet udtrykt af Kristen Bell, var Gossip Girl i virkeligheden "Brooklyn Boy," aka Dan Humphrey (Penn Badgley).

Hvem endte med at blive Gossip Girl?

Til sidst, efter at hovedparret i showet - henholdsvis Chuck med Blair og Dan med Serena - er blevet lykkeligt parret, afslører serien endelig Gossip Girls identitet: Dan Humphrey, der "skrev sig vej" ind i livet for de populære børn, der altid ignorerede ham på deres dyre elitegymnasium.

Viser Gossip Girl sit ansigt?

KristenBell har udt alt den selvbenævnte blogger på "Gossip Girl" i seks sæsoner. Men det var ikke før seriefinalen, at hun i finalen viste sit ansigt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.