Er nhi-dividende sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er nhi-dividende sikkert?
Er nhi-dividende sikkert?
Anonim

Som et resultat opgraderer vi NHI's Dividend Safety Score fra Usikker til Borderline Safe. … Dette ville give os mere tillid til NHI's evne til at opretholde sin BBB-investment grade kreditvurdering, som kun ligger et hak over junk-status, og holde sit rebaserede udbytte godt dækket af cash flow.

Er NHI en god investering?

Dens værdiscore på B indikerer, at det ville være et godt valg for værdiinvestorer. NHI's økonomiske sundhed og vækstudsigter viser dets potentiale til at udkonkurrere markedet. Den har i øjeblikket en vækstscore på F.

Betaler NHI udbytte?

NHI udbetaler et udbytte på $4,21 pr. aktie. NHIs årlige udbytte er 7,4%. National He alth Investors' udbytte er højere end det amerikanske REIT - He althcare Facilities industrigennemsnit på 4,92 %, og det er højere end det amerikanske markedsgennemsnit på 3,37 %. Hvad er National He alth Investors' Ex-Dividend Date?

Har NHI skåret udbytte?

(NHI) skærede sit kvartalsvise udbytte med 18,4 % til $0,90 pr. aktie. … Udbyttenedsættelsen vil føre til en besparelse på 28 millioner dollars i 2021. Virksomheden vil bruge besparelserne på at forbedre kvaliteten af sin ejendomsportefølje gennem omstruktureringer af lejekontrakter, salg af aktiver og tiltagende opkøb.

Hvilken aktie giver det højeste månedlige udbytte?

Syv månedlige udbytteaktier med store afkast:

  • AGNC Investment Corp. (AGNC)
  • Gladstone Capital Corp.(GLAD)
  • Horizon Technology Finance Corp. (HRZN)
  • LTC Properties Inc. (LTC)
  • Main Street Capital Corp. (MAIN)
  • PennantPark Floating Rate Capital Ltd. (PFLT)
  • Pembina Pipeline Corp. (PBA)

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.