Hvornår klatrede Ben Fogle Everest?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår klatrede Ben Fogle Everest?
Hvornår klatrede Ben Fogle Everest?
Anonim

Den 16. maj 2018 toppede Fogle Mount Everest og fuldførte stigningen over en periode på seks uger, mens han var ledsaget af to lokale sherpa-guider samt Kenton Cool. Hans vandring omfattede også den tidligere olympiske cykelrytter Victoria Pendleton, som opgav sit forsøg tidligt på grund af alvorlig højdesyge.

Hvem besteg Everest med Ben Fogle?

Victoria Pendleton måtte trække sig tilbage fra bestigningen af det 8.848 meter lange bjerg på grænsen mellem Nepal og Tibet. Tv-vært Ben Fogle har t alt om den "mørke sky", der hang over hans hoved efter at have besteget Mount Everest.

Hvornår toppede Ben Fogle Mount Everest?

Lige før daggry den 16. maj nåede FN's miljøprograms protektor for vildmarken Ben Fogle toppen af Mount Everest, hvilket markerede realiseringen af en livslang drøm for den britiske tv-station og eventyrer.

Hvem var den første mand, der besteg Everest 10 gange?

KATHMANDU (Reuters) - Ang Rita Sherpa, den første mand, der besteg Mount Everest 10 gange, døde af en længere sygdom i mandags, sagde hans familie, en begivenhed, der sherpaer kaldte et stort tab for Nepal og klatresamfundet.

Blev Mt Everest besteget i 2020?

På trods af dens betydning for økonomien, er klatresæsonen blevet aflyst gentagne gange i de seneste år, inklusive i 2020 på grund af pandemien. Klatring blev stoppet i 2015 på grund af et jordskælv og åretfør det efter en lavine fejede 16 sherpaer og andre lokale medarbejdere væk ved sæsonens start.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .