Induration i tuberkulintest?

Indholdsfortegnelse:

Induration i tuberkulintest?
Induration i tuberkulintest?
Anonim

Hvis du tager immunsuppressiv medicin, eller hvis du tidligere har haft tuberkulose, kan en induration på 5 mm også tolkes som en positiv test. En induration på mindst 10 mm kan betragtes som en positiv test, hvis du er nyindvandrer fra et land med en høj forekomst af TB.

Hvilken induration er positiv TB-test?

En induration på 15 mm eller mere betragtes som positiv i: Altid betragtet som positiv hos enhver person. Raske personer uden risikofaktorer for tuberkulose.

Hvad er en induration i TB-test?

Indurationsområdet (håndgribeligt, hævet, hærdet område) omkring injektionsstedet er reaktionen på tuberkulin. Det er vigtigt at bemærke, at rødme ikke måles. En tuberkulinreaktion klassificeres som positiv baseret på indurationens diameter i forbindelse med visse patientspecifikke risikofaktorer.

Hvordan måles TB-testens induration?

Reaktionen skal måles i millimeters induration (håndgribeligt, hævet, hærdet område eller hævelse)

  1. Mål ikke erytem (rødme).
  2. Det indurerede område skal måles på tværs af underarmen (vinkelret på den lange akse).

Hvor mange mm induration er en negativ TB-test?

En induration på mindre end 5 millimeter (mm) betragtes som et negativt testresultat. Hvis du har symptomer, eller du ved, at du har været udsat for en person med TB, kan du blive rådgivetfor at få en ny test senere.

Interessante artikler
Hvorfor bliver min hakea gul?
Læs mere

Hvorfor bliver min hakea gul?

Jern, fosfor eller pH For meget fosfor i jorden vil forgifte mange indfødte. Hovedsymptomet er alvorlig gulfarvning af bladene. Hvis jorden mangler jern, bliver bladene også gule; og hvis pH-værdien er forkert, er planten muligvis ikke i stand til at optage næringsstoffer fra jorden og vil derfor se gul ud.

Hvor kommer ordet pikelet fra?
Læs mere

Hvor kommer ordet pikelet fra?

Ifølge Merriam-Webster stammer oprindelsen af ordet pikelet fra det walisiske bara pyglyd eller pitchy bread, som var et mørkt, klæbrigt brød. Ordet spredte sig nordpå til England og blev anglikaniseret til pikelet. Hvorfor kaldes crumpets Pikelets?

Kommer private universiteter under ugc?
Læs mere

Kommer private universiteter under ugc?

Private universiteter i Indien er reguleret under UGC (Etablissement and Maintenance of Standards in Private Universities) Regulations, 2003. Er privat universitet omfattet af UGC? Section 12 (B) i UGC Act af 1956 giver også UGC ret til at "