Når induceret efter 37 uger?

Indholdsfortegnelse:

Når induceret efter 37 uger?
Når induceret efter 37 uger?
Anonim

Hvad er en induceret fødsel? Fødsel starter norm alt når som helst mellem 37 og 42 uger af graviditeten. Livmoderhalsen bliver blød og begynder at åbne sig, du vil få sammentrækninger, og dit vand går i stykker. I en induceret fødsel, eller induktion, startes disse fødselsprocesser kunstigt.

Er det OK at blive induceret efter 37 uger?

Fuld termin er bedre.

Men de fleste babyer har brug for 39 uger for at udvikle sig fuldt ud. Induceret eller planlagt fødsel før det tidspunkt - uden gyldig medicinsk grund - er ikke i barnets eller morens interesse. Mellem 1990 og 2007 var der færre fuldbårne fødsler og næsten dobbelt så mange babyer født ved 37 og 38 uger.

Hvor lang tid tager det at føde efter at være blevet induceret ved 37 uger?

Den tid det tager at gå i fødsel efter at være blevet induceret varierer og kan tage alt mellem et par timer op til to til tre dage. I de fleste raske graviditeter starter veer norm alt spontant mellem 37 og 42 uger af graviditeten.

Hvorfor ville lægen inducere ved 37 uger?

Din læge skal muligvis fremkalde veer hvis din fostersæk (vand) går i stykker, men du er ikke begyndt at få veer. Sammentrækninger er et tegn på, at veer er startet, og din livmoderhals er begyndt at åbne sig (udvide). Mangel på veer kan betyde, at din krop ikke forbereder sig på fødslen, som den burde.

Hvordan fremkalder de veer efter 37 uger?

Læger kan bruge naturligt forekommendekemikalier kaldet prostaglandiner for at forsøge at blødgøre og udtynde livmoderhalsen og tilskynde til udvidelse af livmoderhalsen. De leverer prostaglandiner til livmoderhalsen gennem skeden. I nogle tilfælde kan de administrere hormonet oxytocin for at fremkalde veer ved at stimulere sammentrækninger.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?