Hvornår er e-stop påkrævet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er e-stop påkrævet?
Hvornår er e-stop påkrævet?
Anonim

Funktionsdefinition I henhold til EN ISO 13850 er en nødstopfunktion en funktion, der er beregnet til: at afværge opståen eller at reducere eksisterende farer for personer, skader på maskineri eller på igangværende arbejde; at blive initieret af en enkelt menneskelig handling når den normale stopfunktion er utilstrækkelig til dette formål.

Er E-stop påkrævet?

I henhold til internationale standarder skal nødstopfunktionen initieres af en enkelt menneskelig handling ved hjælp af en manuelt aktiveret kontrolenhed. E-Stop-funktionen skal være funktionsdygtig til enhver tid og designet til at stoppe maskinen uden at skabe yderligere farer.

Kræver OSHA E-stop?

I henhold til OSHA, ANSI og relevante ISO-regler skal hver maskine have et middel til øjeblikkeligt at fjerne al farlig energi i tilfælde af en nødsituation. I stort set alle industrielle maskiner opnås dette ved brug af en Nødstop (E-Stop)-trykknap.

Hvad er de fem krav til en nødstop-enhed?

Fem krav til nødstopanordninger

  • Nødstoppet skal have positiv drift. …
  • Nødstopfunktionen skal være tilgængelig og i drift til enhver tid. …
  • Der kan ikke være en hængelås på nødstoppet. …
  • Nødstoppet bør ikke stå for andre nødvendige sikkerhedsforanst altninger. …
  • Nødstoppet bør ideelt set kun aktiveres to gange om året.

Hvilke maskinerhar du et nødstop?

Et nødstop kan omfatte, men er ikke begrænset til, enheder såsom trækkesnorbetjente kontakter, fodbetjente kontakter uden en mekanisk afskærmning og, mest almindeligt, trykknapbetjente skifter. I lighed med enhver sikkerhedsanordning skal et nødstop opfylde specifikke standardkrav.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?
Læs mere

Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?

Ordet "Nysgerrighed" kommer fra ordet "Nysgerrig". Det betyder "viljen til at lære og vide mere". … Curiousity, som navnet antyder, er tilstanden af at være nysgerrig. Hvordan staver du nysgerrighed UK?

Hvad er pembrokeshire kendt for?
Læs mere

Hvad er pembrokeshire kendt for?

Bedømt af eksperter i magasinet National Geographic som den næstbedste kystlinje i verden. Med 286 miles af storslået og varieret kystlinje og over 50 strande er der masser af plads til alle. Hvilken mad er Pembrokeshire kendt for? Kød og fjerkræ.

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?
Læs mere

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?

Carabao Cup-finalen kan eksklusivt ses på ESPN+ i USA. Et ESPN+ abonnement koster $5,99 om måneden eller $59,99 årligt. Det kan også være bundtet med Disney+ og Hulu for 12,99 USD pr. måned (Hulu med annoncer) eller 18,99 USD pr. måned (Hulu uden annoncer).