Var uldne mammutter kødædende?

Indholdsfortegnelse:

Var uldne mammutter kødædende?
Var uldne mammutter kødædende?
Anonim

Mammutter var planteædere - de spiste planter. Mere specifikt var de græssere - de spiste græs.

Hvilken slags mad spiste den uldne mammut?

Mammutter var planteædere og spiste mest græs, men spiste også andre typer planter og blomster.

Er mammutter planteædere eller kødædere?

Fordi de spiser plantemateriale, kaldes mammutter planteædere. Andre typer dyr har tænder tilpasset til at spise kød. Disse dyr kaldes kødædere. De har et sæt meget skarpe kindtænder, som de bruger til at rive kød med.

Har den uldne mammut nogen rovdyr?

Voksne uldmammutter kunne effektivt forsvare sig mod rovdyr med deres stødtænder, stammer og størrelse, men unge og svækkede voksne var sårbare over for flokjægere såsom ulve, hulehyæner og store kattedyr.

Er Woolly Mammoths altædende?

Er Woolly Mammoths planteædere, kødædere eller altædende? Uldmammutter er planteædere, hvilket betyder de spiser planter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "