Skal uran være kapitaliseret?

Indholdsfortegnelse:

Skal uran være kapitaliseret?
Skal uran være kapitaliseret?
Anonim

Bemærk, at for kemiske grundstoffer gælder dette kun for ordet og ikke det kemiske symbol, som er always capitalized. … Bemærk, at navne for ulige eller sjældne kemikalier er uden store bogstaver som almindelige, og derfor bør uran og plutonium (symbolerne U og Pu) være ukapitaliserede som kulstof eller jern (symbolerne C og Fe).

Er mineralnavne med store bogstaver?

Selv om det ikke bruges meget af fysikere, navnene på mineraler skrives heller aldrig med stort, f.eks. dolomit, diamant, selv når de stammer fra et egennavn (fosterit, smithsonite). I disse eksempler er "Einsteins" og "Auger" skrevet med stort, fordi de er egennavne (navne), der bruges som adjektiver.

Har kemiske navne brug for store bogstaver?

Kemiske navne

Navnene på kemikalier skrives ikke med stort, medmindre de er det første ord i en sætning. I et sådant tilfælde er det første bogstav i stavelsesdelen med stort, ikke beskrivelsen eller præfikset. Bemærk, at præfikser som Tris- og Bis- (som ikke almindeligvis er kursiveret) betragtes som en del af navnet.

Skal nitrogen skrives med stort?

Kemiske elementer er ikke egennavne, så lad være med at skrive dem med stort. Kun det første bogstav i symbolet er et stort bogstav: nitrogen (N), kulstof (C), calcium (Ca).

Er lægemiddelnavne med store bogstaver?

Generiske lægemiddelnavne skal staves udelukkende med små bogstaver; en startkapital er kun nødvendig forproprietære navne. Kontroller altid stavningen af lægemiddelnavne. Sygdomsnavne behøver ikke et stort begyndelsesbogstav, medmindre navnet er afledt af et navn eller andet egennavn.

Anbefalede:

Interessante artikler
Indeholder zygoter gener?
Læs mere

Indeholder zygoter gener?

Zygoten er udrustet med gener fra to forældre, og derfor er den diploid (bærer to sæt kromosomer). … Zygoten indeholder alle de væsentlige faktorer for udvikling, men de eksisterer udelukkende som et kodet sæt instruktioner lokaliseret i kromosomernes gener.

Hvor skal man bruge vokssmelter?
Læs mere

Hvor skal man bruge vokssmelter?

Vokssmelter er meget nemme at bruge. Du skal blot tage din vokssmelte og placere en eller mere i din varmeovn eller melter. Tænd derefter dit fyrfadslys, eller tænd din varmevarmer, hvis den er elektrisk. Hvad kan jeg bruge brugte vokssmelter til?

Kan fundi-kort hæve kontanter?
Læs mere

Kan fundi-kort hæve kontanter?

Du vil være i stand til at hæve kontanter hos Pick n Pay og Shoprite/Checkers landsdækkende. Denne kontanthævning træder i kraft den 1. juni 2018. … Fundi aftaler med Shoprite/Checkers for at gøre det muligt for studerende at købe busbillet (Translux, Intercape og/eller Greyhound) med deres måltidslomme.