Hvor er dustin colquitt på vej hen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er dustin colquitt på vej hen?
Hvor er dustin colquitt på vej hen?
Anonim

Ifølge adskillige rapporter har Kansas City til hensigt at signere deres tidligere spiller, Dustin Colquitt, til træningsholdet. Chiefs frigav Colquitt efter 2019 NFL-sæsonen efter 15 års tjenst som startspiller i Kansas City.

Hvor er Dustin Colquitt nu?

I april 2020 gik Kansas City Chiefs og mangeårige tipper Dustin Colquitt fra hinanden, efter at Colquitt havde tilbragt 15 år i organisationen. Nu er Colquitt tilbage i Kansas City og vil have en chance for at tjene en anden ring med Chiefs.

Går Dustin Colquitt på pension?

Det er dog officielt enden for Colquitt i Kansas City, da Chiefs har frigivet spilleren efter 15 sæsoner med holdet, rapporterede NFL Networks Tom Pelissero. Colquitt sendte en afskedsbesked til Instagram tidligt tirsdag morgen, og holdet bekræftede senere flytningen.

Hvilket hold er Dustin Colquitt i 2021?

Colquitt skrev under med Atlanta Falcons' træningshold den 21. september 2021.

Hvor meget tjener Dustin Colquitt om året?

Colquitt, 38, er en tidligere tredje runde af Chiefs tilbage i 2005. Han har spillet 15 år i Kansas City og gik ind i det sidste år af sin tre-årige kontrakt på $7,5 millioner og var klar til at tjene en grundløn på $1.950.000 for sæsonen 2020, da Chiefs løslod ham tilbage i april.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.