Kan jeg komme ind i austin?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg komme ind i austin?
Kan jeg komme ind i austin?
Anonim

Optagelsesoversigt UT Austin-optagelser er selektive med en acceptrate på 32 %. Studerende, der kommer ind i UT Austin, har en gennemsnitlig SAT-score mellem 1230-1480 eller en gennemsnitlig ACT-score på 27-33. Den almindelige ansøgningsfrist for optagelse til UT Austin er 1. december.

Hvilken GPA skal jeg bruge for at komme ind i UT Austin?

Med en GPA på 3.83 kræver UT Austin, at du er tæt på toppen af din klasse og et godt stykke over gennemsnittet. Du har for det meste brug for A'er, ideelt set med flere AP- eller IB-klasser for at hjælpe med at vise din forberedelse på universitetsniveau.

Bliver jeg optaget i UT Austin?

At komme ind i UT Austin er meget konkurrencepræget, da skolen kun accepterede 38,5 % af dets sidste års ansøgere: 19.482 elever ud af 50.576 ansøgninger. For at ansøge kan eleverne bruge Apply Texas-applikationen eller Coalition Application.

Kan jeg komme ind i UT Austin med en GPA på 3,7?

Sådan kommer du ind i UT Austin: Admissionskriterierne. UT Austin er et af de mest selektive offentlige colleges eller universiteter i USA med en acceptrate på 40,40 %, et gennemsnit på 1275 på SAT, et gennemsnit på 29 på ACT og en groft gennemsnitlig uvægtet GPA på 3,7 (uofficielt).

Kan jeg komme ind i UT Austin med en GPA på 3,5?

UT læser og scorer alle overførselsansøgninger. Generelt set har konkurrencedygtige ansøgere mindst en 3,5 GPA for alle college-kurser. … Du har også brug for et stærkt CVog interessante essays, der viser din egnethed til hovedfag og giver overbevisende grunde til, hvorfor UT er, hvor du skal være for at fortsætte dine studier.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.