Sner det i bozeman?

Indholdsfortegnelse:

Sner det i bozeman?
Sner det i bozeman?
Anonim

Bozeman er en bjergby, og som sådan får mellem 63 til 82 tommer sne hvert år. Vintrene i Bozeman kan være hårde med højder, der ikke kommer over frysepunktet i flere måneder.

Hvilke måneder sner det i Bozeman?

Årets snedækkede periode varer i 6,8 måneder, fra 17. oktober til 11. maj, med et glidende 31-dages væskeækvivalent snefald på mindst 0,1 tommer. Mest sne falder i løbet af de 31 dage, centreret omkring den 26. december, med en gennemsnitlig samlet væskeækvivalent akkumulering på 0,4 tommer.

Hvor slemme er vintre i Bozeman Montana?

Kolde temperaturer bør ikke holde dig inde om vinteren - ikke når Bozeman tilbyder den ultimative vinterlegeplads, med alt fra skiløb til isklatring og snesko, der er let tilgængeligt fra centrum. Og med mere end 300 solskinsdage i gennemsnit hvert år, er Bozeman-vintrene langt fra dystre grå.

Er Bozeman et godt sted at bo?

Bozeman, Montana, blev kåret som den hurtigst voksende amerikanske by af sin størrelse i 2018 og topper ofte listerne over de bedste steder at bo i landet. Da jeg tilbragte tre dage der, så jeg en travl hovedgade fyldt med trendy caféer og restauranter og lokale, der nyder nem adgang til vandreture, cykling, fluefiskeri og skiløb.

Er det dyrt at bo i Montana?

Montana er generelt gennemsnitlig i pris, eller måske lidt dyrere end gennemsnittet, når det kommerudgifter og lavere løn end gennemsnittet i USA. … USAToday rangerede Montana som en af de ti værste stater til at tjene til livets ophold på grund af lave lønninger og leveomkostninger over gennemsnittet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.