Betyder entusiastisk ivrig?

Indholdsfortegnelse:

Betyder entusiastisk ivrig?
Betyder entusiastisk ivrig?
Anonim

Keen almindeligt betyder ivrig, interesseret eller entusiastisk. Denne betydning af ordet efterfølges ofte af om eller på og den særlige interesse, som i Han er meget opsat på musik.

Hvad er den anden betydning af keen?

Adjektiv. skarp, ivrig, akut gemen har eller viser alarmkompetence og klar forståelse. skarp indebærer hurtig opfattelse, klog opfindsomhed eller nogle gange tvivlsom trickiness. skarp nok til at se et selvtillidsspil, der er ivrig, tyder på hurtighed, entusiasme og et gennemtrængende sind.

Hvad er et godt eksempel?

Definitionen af ivrig er noget skarpt eller intenst. Et eksempel på skarp er en skarp kniv. Et eksempel på ivrig er en vittig sans for humor. adjektiv.

Er ivrig efter et godt ord?

Keen er et adjektiv, der beskriver noget, der er intenst, skarpt eller fokuseret. Ordet keen kommer fra det gamle engelske ord cene, der oversættes til "fed og modig", og selvom stavningen nu er virkelig anderledes, er lydene ens.

Hvordan bruger du ordet Keen i en sætning?

Kæmpe sætningseksempel

  1. Han fortsatte med at interessere sig meget for kunst og videnskab. …
  2. Han var ikke så opsat på idéen, da hun første gang fort alte ham om det. …
  3. Han var en fin rytter og ivrig jæger. …
  4. Hun holdt skarpt øje med den samme slags ukrudt og var overrasket over, hvor meget de fandt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan tager man stiklinger fra roser?
Læs mere

Hvordan tager man stiklinger fra roser?

Følg disse enkle trin: Vælg en stilk eller stilke mellem en visnet blomst og rosens træagtige base. … Fjern blomsten og stilkspidsen. … Skær hver stilk i 6- til 8-tommers længder, så hver stikling har fire "knuder" - det er her bladene dukker op på stilkene.

Hvilken turkoman er bedst rdr2?
Læs mere

Hvilken turkoman er bedst rdr2?

Turkoman The Dark Bay, Gold og Silver frakker kan købes i en stald. De er populære på grund af deres fantastiske sundhed, gode udholdenhed og hurtige hastighed. De kan identificeres på deres slanke, men adrætte bygning, og også deres slanke pels.

Kan bøjler reparere underudviklet kæbe?
Læs mere

Kan bøjler reparere underudviklet kæbe?

For patienter med underbid strækker kæben sig udad, fordi tænderne er forkert justeret. Ved overbid kan hagen se svag ud, og læberne kan stikke ud fra ansigtet på en hård, lidet flatterende måde. Bøjler kan rette fejljustering af både tænder og kæbe, hvilket bringer kæben tilbage i en mere gunstig position.