Hvor er den cremasteriske arterie?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er den cremasteriske arterie?
Hvor er den cremasteriske arterie?
Anonim

Cremasteric-arterien er en lille gren af den nedre epigastriske arterie , der går ind i lyskekanalens dybe lyskering og forsyner lagene af sædstrengen sædstrengen sædstrengen. er den snorlignende struktur hos mænd dannet af vas deferens (ductus deferens) og omgivende væv, der løber fra den dybe lyskering ned til hver testikel. Dens serosale dækning, tunica vaginalis, er en forlængelse af bughinden, der passerer gennem transversalis fascia. https://en.wikipedia.org › wiki › Spermatic_cord

sædsnor - Wikipedia

og også huden på pungen, inklusive cremaster-musklen.

Hvilken arterie giver anledning til cremasterisk arterie?

Cremasteric-arterien (ekstern spermatisk arterie) er en gren af den nedre epigastriske arterie, som ledsager sædstrengen og forsyner cremastermusklen og andre belægninger af ledningen, anastomoserende med testikelarterien (intern spermatisk arterie i ældre tekster).

Hvor er testikelarterierne placeret?

Testikelarterien, også kendt som den indre spermatiske arterie, er en gren af den abdominale aorta. Den opstår i maven og når pungen ved at krydsesædstrengen.

Hvad er testikelblodforsyning?

Vaskulær forsyning

Hovedarterieforsyningen til testiklerne og epididymis er via den parredetestikelarterier, som opstår direkte fra abdominalaorta. De går ned i maven og passerer ind i pungen via lyskekanalen, indeholdt i sædstrengen.

Hvad er inde i sædsnoren?

Sædstrengen (fig. 4.10, 4.11, 4.13) indeholder ductus deferens (vas deferens), testikelarterien og venernes pampiniforme plexus. Andre strukturer i snoren er den cremasteriske arterie, arterien til vasen, nerven til cremasteren, sympatiske nerver og lymfesystemet i testis og epididymis.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er Mary fitzgerald og romain stadig sammen?
Læs mere

Er Mary fitzgerald og romain stadig sammen?

Mary Fitzgerald har været lykkeligt gift med sin franske mand Romain Bonnet i lidt over tre år, men Selling Sunset-stjernen har indrømmet, at det ikke var helt almindeligt i starten af deres romantik. Hvad laver Romain Bonnet for at leve?

Hvordan helbreder man hyperfagi?
Læs mere

Hvordan helbreder man hyperfagi?

Behandling vil fokusere på behandling af den underliggende årsag til polyfagi. Mange tilstande, der kan forårsage polyfagi, såsom diabetes, hyperthyroidisme og præmenstruelt syndrom, kan behandles med medicin. En sund kost- og træningsplan kan også hjælpe.

Er stipendier skattepligtige irs?
Læs mere

Er stipendier skattepligtige irs?

Stipend er generelt skattepligtige. IRS definerer et stipendium som en fast sum penge, der betales periodisk for tjenester eller til at dække udgifter. … Lønninger er generelt underlagt beskæftigelsesskatter og skal indberettes på formular W-2, løn- og skatteopgørelse.