Hvornår udkommer valorant rangeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår udkommer valorant rangeret?
Hvornår udkommer valorant rangeret?
Anonim

Riot Games er indstillet til at introducere gennemgribende ændringer i den rangerede tilstand af Valorant, når afsnit 2 lanceres i morgen (13. januar).

Hvad tid er Valorant rangeret på vej ud?

Efter først at være forventet at blive lanceret sammen med patch 1.02 i går, og derefter blevet skubbet tilbage på grund af en fejl, der går i stykker, har Riot Games nu annonceret, hvornår rangeret spil i Valorant rent faktisk går live. For Nordamerika, Brasilien og LATAM går den live kl. 14.00 PT, hvilket er blot et par timer fra nu.

Kom rangeret ud for Valorant?

Rangeret spil kommer endelig tilbage til Valorant. Valorant spildirektør Joe Ziegler har annonceret, at rangeret spil endelig vil komme til spillet engang i næste uge, hvis alt går efter planen. … Rangeret spil var tilgængeligt i den lukkede beta, men blev fjernet til lancering for at give alle lige vilkår.

Er der rangeret i New Valorant?

Med en ny episode af VALORANT følger en nulstilling af rækkerne, hvilket betyder, at spillere skal spille fem placeringskampe for at få deres rang. Holdet har øget den maksimale placeringsrangering fra Platinum Tre til Diamond One, så Immortal-plus-spillere vil have mindre stigning.

Hvad er den laveste rang i Valorant?

Den laveste rang, en spiller kan opnå i VALORANT, er Iron, mens den højeste en spiller kan klatre til er Radiant. Når det så er sagt, er der otteforskellige rækker at klatre igennem, når man spiller rangeret VALORANT, hvor hver rangering mellem de første seks, Iron og Diamond, har tre "tier" at klatre igennem også.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder ordet askest?
Læs mere

Hvad betyder ordet askest?

(ˈæʃɪ) adjektivOrdformer: ashier eller ashiest. af en bleg grålig farve; askegrå. bestående af, dækket af eller ligner aske. Hvad er meningen med Ashiest? Definition af 'ashiest' 1. af en bleg grålig farve; askegrå. 2. bestående af, dækket af eller ligner aske.

Bruger sejlere kronometer?
Læs mere

Bruger sejlere kronometer?

Mens elektroniske GPS-systemer for det meste har erstattet marinekronometeret marinekronometer Marinekronometre er de mest nøjagtige bærbare mekaniske ure, der nogensinde er lavet, og opnår en præcision på omkring 0,1 sekund pr. dag eller mindre end et minut pr.

Er komposterede blade sure?
Læs mere

Er komposterede blade sure?

Når komposten er færdig og klar til brug, har den en pH på mellem 6-8. Efterhånden som den henfalder, ændres kompostens pH-værdi, hvilket betyder, at området på ethvert tidspunkt i processen vil variere. De fleste planter trives i en neutral pH på omkring 7, men nogle kan lide det mere surt eller basisk.