Hvor bor amanda gorman?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor amanda gorman?
Hvor bor amanda gorman?
Anonim

Los Angeles, Californien, USA Amanda S. C. Gorman (født 7. marts 1998) er en amerikansk digter og aktivist. Hendes arbejde fokuserer på spørgsmål om undertrykkelse, feminisme, race og marginalisering samt den afrikanske diaspora.

Hvor voksede Amanda Gorman op?

Amanda Gorman blev født den 7. marts 1998 i Los Angeles. Hendes mor, Joan Wicks, underviste i engelsk på en folkeskole i Watts. Hun voksede op med sine to søskende i en beskeden husstand.

Hvad laver Amanda Gorman for at leve?

I 2017 blev Gorman udnævnt til den første nogensinde National Youth Poet Laureate i USA. Hun har tidligere tjent som ungdomsdigterpristager i Los Angeles, og hun er stifter og administrerende direktør for One Pen One Page, en organisation, der tilbyder gratis kreative skriveprogrammer til undertjente unge.

Hvilken del af LA kommer Amanda Gorman fra?

Gorman blev opvokset med sine to søskende i West Los Angeles af sin enlige mor, Joan Woods. Hun gik på New Roads School, en K-12 privatskole i Santa Monica, mens hendes mor arbejdede som engelsklærer i sjette klasse i Watts.

Blev Amanda Gorman færdiguddannet fra Harvard?

Amanda Gorman skrev historie i 2017 ved at blive kåret som den første nogensinde National Youth Poet Laureate i USA. Hun er født og opvokset i Los Angeles og er uddannet fra Harvard med en B. A. i sociologi.

Anbefalede: