Hvad mener du med puncher?

Indholdsfortegnelse:

Hvad mener du med puncher?
Hvad mener du med puncher?
Anonim

Definitioner af puncher. nogen, der leverer slag. type: bokser, pugilist. en der kæmper med næverne for sport. et værktøj til at lave huller eller fordybninger.

Hvilken slags ord er udstanset?

punch verbum [T] (HIT)at slå nogen eller noget med din knytnæve (=lukket hånd): Han slog ham i maven. Han blev slået i ansigtet.

Hvad betyder urhuller?

navneord. en arbejder med et rutinejob på en fabrik eller et kontor, som en der slår et ur i begyndelsen og slutningen af et arbejdsskift.

Hvordan staver man puncher?

navneord

  1. en lejet hånd, der passer kvæg og udfører andre opgaver på hesteryg.
  2. nogen, der leverer slag.
  3. et værktøj til at lave huller eller fordybninger.

Hvad er en puncher-cowboy?

Substantiv. 1. cowpuncher - en lejet hånd, der passer kvæg og udfører andre opgaver på hesteryg. cowboy, cowhand, cowherd, cowman, cowpoke, puncher, cattleman. buckaroo, buckeroo, vaquero - lokale navne for en cowboy (`vaquero' bruges især i det sydvestlige og centrale Texas og 'buckaroo' bruges især i …

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.