Har Toyota trukket sig ud af de olympiske lege?

Indholdsfortegnelse:

Har Toyota trukket sig ud af de olympiske lege?
Har Toyota trukket sig ud af de olympiske lege?
Anonim

Toyota sagde i mandags, at det havde besluttet sig for ikke at køre tv-reklamer med OL-tema i Japan, en symbolsk mistillidserklæring fra et af landets mest indflydelsesrige virksomheder få dage før legene begynder midt i en national undtagelsestilstand.

Trak Toyota ud af OL?

Toyotas kommunikationschef Jun Nagata fort alte lokale medier, at den 84-årige bilproducent ophuggede sin olympiske kampagne i respekt for legenes upopularitet blandt japanske forbrugere.

Trak Toyota OL-sponsorat?

Som svar på mangelfuld offentlig og mediestøtte til De Olympiske Lege i Tokyo 2020 annoncerede topsponsor og verdensomspændende mobilitetspartner Toyota i går, at det har besluttet ikke at sende spil-relaterede tv-reklamermens Toyotas præsident Akio Toyoda ikke deltager i åbningsceremonien.

Hvilke virksomheder trak sig ud af OL?

I denne artikel

  • 7203. TOYOTA MOTOR. JPY.
  • 9432. NIPPON TELEGRAF. JPY.
  • 6702. FUJITSU LTD. JPY.
  • 6701. NEC CORP. JPY.
  • 0001. NIPPON LIFE INSURANCE CO.

Hvilken sport blev fjernet fra OL i 2020?

Druppet fra OL efter 2008-legene i Beijing baseball og softball vender tilbage til OL i 2020 i Tokyo, hvor Japan og USA foretrækker at vinde. Baseball og softball blev stemt ud af OLprogram i 2005 af Den Internationale Olympiske Komité.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er det maksimale fravær fra skolen?
Læs mere

Hvad er det maksimale fravær fra skolen?

Det gennemsnitlige skoleår er 180 dage. Så dit barn kan kun gå glip af 18 dage af skolen eller 18 dage af en bestemt klasse (eller 9 dage, hvis de er på et semesterskema), før 90 %-reglen påvirker deres klassekredit. Hvor mange skolefravær er for mange?

Har arbejdshest solgt nogle køretøjer?
Læs mere

Har arbejdshest solgt nogle køretøjer?

Workhorse solgte 1.000 elektriske leveringskøretøjer til UPS i 2018, men en potentiel, endnu mere lukrativ aftale med United States Postal Service "gået i stå", ifølge rapport. Postvæsenet havde udskudt sin afgørelse. … De elektriske varevogne vil blive solgt gennem Pride-forhandlere til flådebrug.

Har appalacherne tornadoer?
Læs mere

Har appalacherne tornadoer?

Bemærk hullerne i tornadodækningen falder sammen med de store bjergkæder. Appalachian Mountains er tydeligt, især over West Virginia, og Rocky Mountains giver en flot skarp vestlig kant til tornadorapporterne, der findes på tværs af Great Plains.