Vil mobbehund gt slukke for afm?

Indholdsfortegnelse:

Vil mobbehund gt slukke for afm?
Vil mobbehund gt slukke for afm?
Anonim

Bruges til at aktivere eller deaktivere AFM (Active Fuel Management) V8 V4-funktionalitet.

Har Bully Dog GT DPF-sletning?

Vil GT slette min DPF? Bully Dog tilbyder ikke og vil ikke tilbyde DPF-sletning.

Hvor meget HP tilføjer en Bully Dog GT-gas?

Deres flagskibsprodukt, Bully Dog GT Gas Gauge Tuner, er et fire-i-én-produkt, som er enhver bilists drøm. En enkelt enhed er i stand til at tilføje op til 42 HK, give diagnostiske oplysninger og reducere brændstofforbruget.

Hvordan slår jeg Bully Dog-tuner fra?

Du kan også dreje strømkontakten til "KEY", hvilket vil trække energi fra sikringsboksen gennem strømledningen og tillader GT-tuneren automatisk at tænde og slukke baseret på køretøjets tændingsnøgleposition.

Er Bully Dog GT-tuneren det værd?

Sangen forbedrede virkelig ydeevnen og gav den noget kraft. Mpg stort set det samme, gennemsnitlig 16 mpg for 75 procent gadekørsel. Så glad jeg købte den, da jeg var ved at sælge lastbilen. Den har også en række andre nyttige funktioner.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.