Er det nødvendigt at instansiere en skabelon i tosca?

Indholdsfortegnelse:

Er det nødvendigt at instansiere en skabelon i tosca?
Er det nødvendigt at instansiere en skabelon i tosca?
Anonim

A TestSheet bør kun bruges til én TestCase-skabelon. Selvom Tosca giver dig mulighed for at linke et testark til mere end én skabelon, bør det undgås, da det er sværere at vedligeholde og have overblik over flere skabeloner.

Er det nødvendigt at instantiere en skabelon?

For at en kode kan vises, skal en skabelon instansieres: skabelonargumenterne skal angives, så compileren kan generere en faktisk klasse (eller funktion, fra en funktionsskabelon).

Er det nødvendigt at instantiere en skabelon i Tosca?

Som et resultat opretter Tosca en TestCase i TemplateInstance for hver TestCase defineret i skabelonen. TestCase-strukturen matcher strukturen af den tilsvarende TestCase i skabelonen. TestCase, der skal instansieres, skal markeres som en skabelon (se kapitlet "Arbejde med TestCase-skabeloner").

Hvordan instansierer jeg en skabelon i Tosca?

Instantiér disse TestCases ved at klikke på Instantiate-knappen i den dynamiske menu TestCases. Naviger til importmappen for Tosca Data Integrity Modules And Samples. tsu delmængde. Kopier TestCase Load-filen til DB placeret under _Tosca DI Templates->TestCase Templates->Pre-Screening.

Hvad er brugen af skabeloner i Tosca?

Skabeloner er modeller for concrete TestCases. TestCases med en lignende sekvens kan væregeneraliseres med en skabelon og oprettes dynamisk ved hjælp af en ekstern DataSource. Denne proces kaldes dynamisk TestCase-generering.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan har arrector pili muskler?
Læs mere

Hvordan har arrector pili muskler?

Arrector Pili Muscle - Dette er en lille muskel, der hæfter til bunden af en hårsæk i den ene ende og til derm alt væv i den anden ende. For at generere varme, når kroppen er kold, trækker arrector pili-musklerne sig sammen på én gang, hvilket får håret til at "

En sætning om rasende?
Læs mere

En sætning om rasende?

Eksempel på rasende sætning. Idéen gjorde ham rasende. Kvinden var ukontrollabel, og denne tanke gjorde ham yderligere rasende. Til sidst blev de så rasende, at han var nødt til at lade sig fængsle i fæstningen Belver i juni 1808. Hvad betyder rasende i en sætning?

Hvad er auditiv læring?
Læs mere

Hvad er auditiv læring?

Auditær læring er en læringsstil, hvor en person lærer gennem at lytte. En auditiv elev er afhængig af at lytte og tale som en primær måde at lære på. Hvad er et eksempel på auditiv læring? Det er almindeligt, at auditive elever er dygtige til at tale og agere.